Urmărește emisiunea live


Dică se apără după ce Marica l-a desființat și i-a transmis să-și „rupă carnetul de antrenor”

Facebook Nicolae Dica
Facebook Nicolae Dica

Ciprian Marica a avut un discurs dur la adresa lui Nicolae Dică, după a doua umilință înregistrată de FCSB în fața celor de la Silkeborg. 

"N-a învățat nimic din prima partidă, așa că să-și rupă carnetul de antrenor", a spus Marica despre Dică, iar azi a venit replica antrenorului FCSB-ului, potrivit Digi Sport.

"N-am văzut declarațiile lui Marica, dar din afară e ușor să vorbești. Ca și fotbalist sau antrenor, când nu joci sau nu pregătești, ești cel mai bun. Nu sunt singurul antrenor care pierde așa.

Sunt antrenori mari care au pierdut cu scoruri mai mari, să-și rupă carnetul de antrenor? Eu încerc să fiu din ce în ce mai bun de la zi la zi. Asta e părerea lui", a declarat Nicolae Dică.

Amintim că în această săptămână FCSB a trecut prin cea mai mare umilință din istorie, fiind bătută cu 10-0 la general de danezii de la Silkeborg, formație care nu avea nicio victorie în istoria sa în grupele unei competiții europene.

După meci, antrenorul Nicolae Dică a refuzat să demisioneze. Dică e totodată acuzat că nu are ultimul cuvânt asupra echipei iar Gigi Becali ia deciziile finale, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel