Dianei Șoșoacă i-a fost luat permisul. Jigniri și amenințări cu plângeri: Asta e campania lui Ciolacu. Nu-i nimic, avem prieteni care au avioane și elicoptere

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Senatoarea ar fi fost depistată de radar în județul Ilfov cu o viteză de 110 km/h, deși limitarea era 40 de km.

 

Diana Șoșoacă a făcut circ cu poliția după ce i-a fost luat permisul. La ieșirea din capitală, potrivit surselor România TV, a fost depistată de radar în județul Ilfov cu o viteză de 110 km/h, deși limitarea era 40 de km. A primit o amendă de aproximativ 1500 de lei, având suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Senatoarea amenință cu plângeri penale și sesizarea forurilor internaționale. Reacția Dianei Șoșoacă se află pe pagina sa de Facebook, unde a postat toată interacțiunea cu polițiștii. Ea îl consideră un abuz din partea conducerii în plină campanie electorală, argumentând că această perioadă de 90 de zile a suspendării dreptului de conducere este menită să-i îngreuneze campania. Între agenți și Șoșoacă au existat mai multe jigniri și tensiuni.

Acesta mai are dreptul să conducă până pe 25 martie. De asemenea, lidera partidului SOS România a afirmat că are prieteni șoferi, oameni cu avioane și elicoptere private la care o să apeleze pentru campania din țară.

Reacția Dianei Șoșoacă

"Vreau să văd și eu filmarea unde spuneți dumneavoastră că eu am depășit limita legală cu viteza pe care o spuneți. Sau este cumva campanie electorală și aveți dumneavoastră o obligație să-mi luați mie carnetul? Erau unul după altul. S-a mers efectiv bară la bară. Nu mă duc la mașină pentru că am și eu dreptul să știu ceea ce faceți dumneavoastră aici. Perioadă de 90 de zile pentru suspendarea carnetului? Cât e campania electorală, nu? Atâta scrie în lege sau atâta scrie acolo unde vă obligă prefectul ca să mă opriți pe mine? Eram peste 40 de mașini care mergeam cu toții bară la bară. Ăștia nici să scrie nu știu. Am fost singura oprită. (...) Oameni buni, represiunile sistemului sunt fantastice. Le fac plângere penală. Asta este campania electorală a lui Ciolacu, de parcă eu nu pot să fac contestație. Să-mi luați carnetul de 100 de ori. Încercați să mă opriți să merg prin țară cât vreți voi. Jur că o să mă deplasez cu avionul. Mai avem și noi prieteni care mai au avioane și elicoptere. (...) Asta este poliția română", a spus Diana Șoșoacă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel