EXCLUSIV  Diana Tache indică o ”manipulare majoră” cu protestele: Coșurile de mână din 2017 sunt, de fapt, măștile despre care se vorbește acum

Sursa foto: Facebook Diana Tache
Sursa foto: Facebook Diana Tache

Diana Tache a vorbit despre o „manipulare majoră” cu privire la protestele din aceste zile.

„Este important să facem o precizare, pentru că alunecă foarte des ideea că aceste proteste sunt anti-mască. E o manipulare majoră! E exact felul acela în care se protesta în 2017 pentru Ordonanța 13 și când îi întrebau pe protestatari de ce sunt acolo spuneau pentru coșurile de mână de la Lidl. Țineți minte episodul. Ei, coșurile de mână de la vremea respectivă sunt, de fapt, măștile despre care se vorbește acum”, a spus Diana Tache în cadrul emisiunii „Miercurea Neagră” de la DCNewsTV.

„Eu nu cred că e vorba despre altceva decât faptul că nu mai putem. Când spun că nu se mai poate, nu mă refer că nu se mai poate cu pandemia, pentru că înțelegem toți. Mă întrebați în urmă cu două săptămâni dacă am vreo problemă cu restricțiile noi și spuneam că nu am o problemă cu restricții noi, atâta timp cât ni se explică, ni se spune, ni se indică cumva o prognoză. Tache, dacă faci așa, noi îți promitem că în două săptămâni se întâmpla asta, în două luni asta. Dar nimeni nu discută cu noi”, a spus Diana Tache în cadrul emisiunii. 

Proteste, violențe, criză, analiză-cheie la Miercurea Neagră, cu Chirieac, Tache și Ciuvică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel