EXCLUSIV  Diana Tache, accident. Ce reacție a putut avea POLIȚISTUL. Medicii l-au ”linșat”, l-au dat afară din ambulanță

Diana Tache, despre momentul în care a fost implicată într-un accident. Cum a reacționat polițistul
Diana Tache, despre momentul în care a fost implicată într-un accident. Cum a reacționat polițistul

Jurnalista Diana Tache a povestit la DC NEWS despre un accident în care a fost implicată.

Diana Tache a vorbit despre accidentul în care a murit Raisa, fata lovită mortal pe trecerea de pietoni de un polițist. Jurnalista a povestit și despre accidentul în care a fost implicată ea. 

”Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta public, dar mă rog, toată lumea știe că eu am avut un accident de circulație urât, în urmă cu 5 ani. Motivul pentru care l-au dezbrăcat pe polițistul respectiv (polițistul care a accidentat-o pe Raisa n.r), nu știu, probabil să îl îmbrace, să îl dezbrace, ce au făcut cu el acolo, cine a suflat în etilotest, cum au făcut ei cercetarea de la fața locului, este același motiv pentru care polițistul care a făcut cercetarea la fața locului la accidentul meu, eu nu eram conștientă, încerca să mă trezească, să îmi dea masca jos de pe gură și să-mi pună etilotestul, înțelegeți? Asta e pregătirea polițiștilor. Asta e pregătirea polițiștilor care intervin în astfel de situații.

Medicii l-au ”linșat”, l-au dat afară din ambulanță

Aveam masca de oxigen în ambulanță și l-au luat dat medicii jos, efectiv l-au linșat, l-au dat afară din ambulanță și nu i-au permis să facă nimic din toate aberațiile pe care intenționa să le facă. Ăsta este felul în care se face o cercetare la fața locului, asta este competența celor care în momentul ăsta ar trebui să ne răspundă la întrebări mai mult decât polițistul în sine. Polițistul respectiv trebuie să răspundă în fața procurorului. Ceilalți, șefii domniei sale, colegii domniei sale, trebuie să ne răspundă nouă la întrebările astea permanente pe care le adresăm: Cum sunt ei pregătiți? De când e acolo? Poate circula cu permis din Anglia sau nu poate atâta timp cât e condiție la angajare? Cine la pregătit? Cât l-au pregătit ca să fie polițist?  S-ar putea să aveți surprize când o să puneți întrebările acestea șefilor acestui băiat și să aflați că a fost pregătit câteva ore ca să fie polițist.”, a declarat Diana Tache în cadrul emisiunii "Miercurea Neagră" de la DC NEWS și DC NEWS TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel