Diana Șoșoacă avertizează: Nu vă puneți cu mine! În momentul ăla nu mai am nimic de pierdut

Senatoarea Diana Șoșoacă transmite o serie de avertismente pe Facebook, într-un video live. Ea face acuzații grave și avertizează ferm că va scoate probe din buzunar. 

Diana Șoșoacă, senatoare exclusă din AUR, afirmă, într-un video pe Facebook, că a fost anunțată că s-ar pregăti un dosar penal familiei sale, mai exact fiului său în vârstă de 19 ani. ”Vreau să-l fac public, astfel încât atunci când se va întâmpla vreo chestie de genul ăsta, să știți de ce s-a întâmplat.” a spus senatoarea. 

PNL pare a fi ținta avertismentului Dianei Șoșoacă

”S-au gândit să mă atace prin copiii mei, drept pentru care, la acest moment, se pune în regie atragerea într-o cursă a fiului meu în vârstă de 19 ani, astfel încât să-i facă un dosar penal (...) ca să mă poată termina pe mine. Vor să-i însceneze băiatului meu o chestie ca să-l atragă într-un dosar penal. Băi, băieți, dacă voi credeți că merge cu metodele astea staliniste cu mine, vă înșelați amarnic și vă spun că pas cu pas, așa cum ați distrus România împreună cu președintele vostru, pas cu pas, voi scoate și eu și prietenii mei din buzunar câte o probă împotriva voastră. Să îndrăzniți voi să vă atingeți de copiii mei, că-n momentul ăla nu mai am nimic de pierdut.” a spus Diana Șoșoacă într-un video live pe Facebook, avertizând: ”Nu vă puneți cu mine pentru că nu mă las”. 

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR în urma conflictelor cu mai mulți colegi de-ai săi. Ea a început o serie de acuzații grave. S-a spus despre ea, din propriul grup parlamentar, că nu poate fi un om de echipă, dar și că este foarte conflictuală. 

Vezi și: EXCLUSIV  Fraţii Lulea şi Cosmin Iosub, fondatorii AUR. Claudiu Târziu explică de ce au mers pe această variantă: RECORD!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel