EXCLUSIV  Diana Rațiu, la Părinți Prezenți! Somnul copiilor se învață! De la provocare, la reușită

Diana Rațiu, consultant certificat în somnul bebelușului și al copilului mic, vine cu soluții de succes pentru învățarea somnului celor mici.

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți de duminică, 18 februarie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom vorbi despre somnul copiilor.

Alături de invitata noastră Diana Rațiu, consultant certificat în somnul bebelușului și al copilului mic, de până la 6 ani, vom descoperi cum să trecem cu succes peste provocările cu privire la această problemă arzătoare în rândul părinților. 

Somnul este un subiect care stârnește numeroase discuții, controverse și îngrijorări. Nu există părinte care să nu se confrunte cu întrebări precum: ”dormim cu el sau nu?”, ”cum îl facem să adoarmă mai repede?” sau ”când este momentul potrivit să îl trimitem în camera lui?”.

Ne-am asigurat că avem alături de noi un expert în domeniu, Diana Rațiu, consultant certificat în somnul bebelușilor și al copiilor mici, care să răspundă la întrebările cele mai arzătoare ale părinților și să ne ofere cele mai bune soluții.

Diana Rațiu susține că a deveni consultant de somn a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat întrucât îi place să ajute părinții și copiii să își creeze obiceiuri de somn sănătoase, astfel încât toată lumea să poată fi fericită, sănătoasă și bine odihnită.

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 18 februarie, începând cu ora 15:00, unde veți descoperi mai multe despre somnul copilului! Emisiunea fi transmisă pe canalele de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV! 

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media. Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici            

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                                   

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici           

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro                                

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv                 

Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro                                   

TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro          

Threads: https://www.threads.net/@parintisipiticiro      

Canal WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Va8DkdgADTONrCn9kA34  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel