Diana Enache va prezenta știrile Pro Tv de la 13:00

diana-enache dc
diana-enache dc

Diana Enache, fosta prezentatoare a segmentului ”Lifetime News” de la Realitatea Tv, va trece, începând de joi, la pupitrul știrilor Pro Tv de la ora 13:00, potrivit paginademedia.ro.

Diana Enache va alterna la pupitrul știrilor cu Alexandra Stoian. Ele vor alterna o săptămână la pupitrul știrilor cu una în mijlocul evenimentelor. În luna decembrie, jurnalista a apărut prima oară la Tv ca angajată a trustului, în calitate de reporter al știrilor Pro Tv.

Alexandra Stoian și Diana Enache îl înlocuiesc pe Daniel Nețoiu, cel care a prezentat în ultimii trei ani știrile de la ora 13.00, iar înainte de el a fost Monica Dascălu. Daniel Nețoiu va rămâne corespondent al Știrilor Pro TV.

Pe 28 septembrie 2012, jurnalista Diana Enache a prezentat pentru ultima oară o ediție a ”Lifetime News” la Realitatea Tv, post la care lucra din anul 2006.

La Realitatea Tv a fost prima dată reporter matinal, unde avea şi propria rubrică, ”Rezervat pentru diseară.” A prezentat ”Sibiu, Capitală Europeană Culturală,” iar apoi, programul ”Realitatea All Inclusive.” Până la sfârșitul lui septembrie, când a fost ultima apariţie la Realitatea Tv, Diana Enache a prezentat ”Lifetime News” între orele 14:00 – 16:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel