Diana Croitoriu, tentativă sinucidere. Mesaj lăsat pe Facebook: "Doamne, iartă-mă"

O soprană româncă a postat, în urmă cu câteva ore, un mesaj șocant pe o rețea de socializare, care anunță o tentativă de suicid.

Potrivit adevarul.ro, Soprana Diana Croitoriu a fost găsită încă în viață, după ce ar fi luat mai multe pastile. Aceasta a fost dusă de urgență la un spital din Franța, acolo unde aceasta este stabilită.

Mesajul postat pe pagina personală a sopranei Diana Croitoriu este scris în franeză şi română: "Peste puţin timp am să spun adio vieţii şi fiului meu. Viaţa în Franţa m-a omorât! Adio, o să ne vedem în Ceruri, o să mă reîntâlnesc cu Roxana Briban. Doamne iartă-mă! Diana".

Roxana Briban este numele sopranei românce care s-a sinucis în noiembrie 2010, după ce şi-a tăiat venele în apartamentul ei din Bucureşti, în urma unor depresii puternice.

Una dintre prietenele artistei a postat inclusiv detalii despre faptul că fostul soţ al Dianei a fost contactat, iar acesta a alertat poliţia locală franceză.

Diana Croitoriu s-a născut în România, pe 7 decembrie 1980. A absolvit Liceu de Artă Victor Brauner din Piatra Neamţ. apoi a urmat cursurile Conservatoire Superieur de Paris. În anul 2000 s-a mutat în Châlons-sur-Marne, apoi, în 2003, în Marseiile. În prezent, soprana locuia împreună cu fiul ei la Charleville, Champagne-Ardenne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel