Dialoguri halucinante la Casa de Pensii. Recomandare pentru politicieni: Faceţi acest efort

Legea pensiilor
Legea pensiilor

Circulă pe reţelele sociale o scenă povestită de o persoană care a reprodus, cu umor dar şi trăgând un semnal de alarmă, dialogurile care au loc la coadă la Casa de Pensii. 

Iată, integral, mesajul scris pe Facebook: 

"Am fost la Casa de Pensii pentru a regla niște chestii în legătură cu pensia maică-mii. Stând la coadă am avut practic o aventură psiho sociologică. Funcționarii de aici sunt eroi. O doamnă de etnie romă a venit să ceară rectificarea pensiei pentru că l-a auzit pe ministrul muncii la televizor spunând și promițând nu știu ce bazaconie. Femeia de la ghișeu era pur și simplu năucită. I-a explicat legislația, dar degeaba.

Doamna respectivă insista, că a auzit ea la televizor. Am început să mormăi că analfabeții ăștia sunt masă de manevră pt psd alde, că pe ei se bazează atunci când vînd minciuni zi de zi la antene. Doar că majoritatea din jurul meu era pesedistă, iar restul tăceau scîrbiți... așa că m-am potolit. Nu mai spun ce mi-a fost dat să aud, tot felul de bazaconii, de la cum că tatăl lui Iohannis a înființat o organizație nazistă până la Macron care este amantul lui Kovesi.

Ceva ce imaginația cea mai bogată nu poate delira. Ce vreau să spun este pentru cei care participă la alegeri; să facă un efort să se ducă la Casa de Pensii să stea la coadă să asculte ce gunoi delirant este în capul unor alegători, alegători care sunt într-un numar semnificativ. Ei sunt cei care au făcut posibilă venirea la putere a unei dancile et comp, au făcut posibilă existența lui Liviu Dragnea. Nu toți, este adevărat , dar sunt majoritari, credeți mă! Fragili intelectual, cu frustrări enorme, nu doar din cauza vârstei, ei sunt cu mințile plecate. Pt că după o vârstă senilitatea își face apariția, ia diferite forme. Dacă la tineri inamicul este incultura, la seniori este demența senilă. Și uite așa, fără să vreau desființez conceptul de democrație", a scris Celina Rotar Petrescu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel