Dialog Rareş Bogdan – Gigi Becali, despre... înălţimea lui Iohannis: Cât are, Rareş?

Gigi Becali
Gigi Becali

Vineri seară, Gigi Becali, într-o intervenţie telefonică în emisiunea jurnalistului Rareş Bogdan de la Realitatea TV, a abordat mai multe subiecte, printre care şi... înălţimea preşedintelui Klaus Iohannis.

„Sunt om de afaceri. Vorbesc pragmatic ce mi s-a întâmplat mie, din experienţă. Aveam o participaţiune de 10% la o societate multinaţională. Aveam capital social. În 92, am pornit această afacere. Participaţia mea a fost 2 milioane de dolari. După 20 de ani, când mi-am dat seama că nu câştig nimic, niciun profit am zis, oameni buni, vreau să vând acţiunile. Au spus: îţi dăm ciment de două milioane de dolari. Cum adică, îmi daţi ciment? Ce făceau? Făceau costuri mari pe materie primă şi scoateau banii în offshoruri în paradis fiscal. Bine, m-am certat cu ei. Nu spun toate detaliile. (...) De ce v-am dat acest exemplu? Nu ştiu dacă se poate pune impozit pe cifra de afaceri, dar trebuie totuşi să existe un act de cojocul acestor multinaţionale, nu toate, deci nu toate", a spus Becali, care a continuat cu alte declaraţii.

Ulterior, discuţia a ajuns la înălţimea preşedintelui României:

Gigi Becali: E foarte bine că avem un preşedinte de 1.95. Cât are, 1.95? Cât are, Rareş?
Rareş Bogdan:Da, are 1.95. E înalt.

„Acum a făcut un pas, (...) adică a venit, a pus prim ministru. Nu trebuia ca România să rămână într-o criză", a mai spus, în cadrul intervenţiei telefonice, Becali.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel