Diaconu este așteptat de liberali în ALDE. Cum le răspunde

Liberalii și-au exprimat dorința ca în condițiile în care Mircea Diaconu ar ajunge în Parlamentul European, marele actor să se alăture grupului liberalilor de la Bruxelles. Acesta a comentat subiectul respectiv în emisiunea „Subiectiv”, de la Antena 3.

Conducătorul campaniei PNL pentru europarlamentare, Marian Petrache, a declarat, citat de stiripesurse.ro: „Bineînțeles că Mircea Diaconu ar fi adus un plus de valoare listei noastre, dar asta e. Îi dorim succes lui și-l așteptăm în grupul europarlamentarilor liberalilor europeni”.

Și europarlamentarul PNL, Renate Weber, și-a exprimat speranța ca Mircea Diaconu să se alăture liberalilor europeni, în situaţia în care va fi ales în Parlamentul European.

„Domnul Diaconu, când a plecat practic din PNL, a plecat tocmai ca să încerce acest lucru. Domnul Diaconu singur a spus, nu este treaba unui partid să se bată cu un anume sistem şi cu o anume conjunctură, un partid trebuie să-şi vadă, sigur că da, de lista lui, de interesele pe care le are, dar dânsul a ales să poarte această bătălie. Iată, a făcut-o cu succes, poate să candideze, eu tot ce pot să sper este că dacă domnul Diaconu vine membru în Parlamentul European, va veni tot la grupul ALDE”, a spus Renate Weber, potrivit Mediafax.

„Ca independent nu poate face mare lucru”

Deputatul PNL, Mihăiță Calimente, a transmis, la Antena 3, că Mircea Diaconu „nu ar putea face mare lucru ca independent în Parlamentul European”, exprimându-și speranța ca marele actor să se alăture europarlamentarilor liberali.

Prezent în emisiunea „Subiectiv”, moderatorul Răzvan Dumitrescu l-a invitat pe Mircea Diaconu să comenteze posibilitatea de a se alătura grupului ALDE.

„Nu mă gândesc atât de departe. Când va fi cazul vom discuta”, a replicat actorul.

Vezi și: Mircea Diaconu poate candida la europarlamentare. Decizia CAB, definitivă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel