Diaconescu răbufnește în scandalul din PMP: "Mint cu nerușinare!"

Președintele Fundației Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, spune că va cere sancțiuni împotriva "oamenilor din PMP care au mințit la televizor" în legătură cu numărul de semnături strânse pentru candidatura sa la Președinție.

"Am văzut pe posturile de televiziune tot felul de oameni din PMP, nou veniţi în politică, care mint cu neruşinare şi în legătură cu numărul de semnături şi în legătură cu încrederea publică. În momentul în care te duci la televizor şi minţi generând o stare de confuzie în interiorul partidului aflat în campanie electorală se creează un prejudiciu de imagine care trebuie sancţionat. Voi cere PMP să ia măsuri împotriva lor, aşa cum se întâmplă în orice partid disciplinat", a spus Diaconescu, pentru Mediafax, fără a nominaliza persoanele la care se referă.

Cel mai probabil, Diaconescu face trimitere la șefa organizației de femei a PMP, Ruxandra Dragomir, fostă jucătoare de tenis intrată recent în politică. Ea a declarat marți seară că sunt "probleme" cu strângerea de semnăruri pentru candidatura lui Cristian Diaconescu.

Declarații similare a făcut însă și Elena Udrea, care a arătat că strângerea de semnături nu a atins "targetul".

"Consider candidatura mea un angajament faţă de ţară, pe care am să mi-l respect în orice condiţie", a adăugat Cristian Diaconescu.

Cine va fi noul candidat la prezidențiale al lui Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel