EXCLUSIV  Diaconescu, previziune despre Trump după cele mai controversate alegeri din SUA / VIDEO

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cristian Diaconescu a fost întrebat dacă Donald Trump și-a încheiat cariera politică odată cu eventuala înfrângere de la alegerile prezidențiale din SUA sau dacă acesta va rămâne în atenția americanilor.

„Având în vedere personalitatea ambițioasă și extrem de determinată a președintelui Trump, cred că în continuare va avea un rol în politica americană. Nu știu dacă peste 4 ani va decide încă o dată să candideze, este un personaj politic imprevizibil din multe puncte de vedere. Cel puțin în următorii 2 ani faptul că în spatele candidaturii președintelui Trump se află peste 70 de milioane de cetățeni americani va fi un sindrom, un tip de atitudine socio-politică ce va avea consecințe în politica americană.

Să nu uităm că mulți dintre acești votanți sunt extrem de solidari cu proiectul politic Donald Trump. După alegerile din 2016, s-au mai adăugat câteva milioane bune. Deci iată că ei au fost și sunt mulțumiți de activitatea politică și de mandatul său de președinte”, a explicat politicianul într-un interviu EXCLUSIV pentru DC NEWS.

Este evident că republicanii nu se vor separa prea ușor de Trump

„Mai mult decât atât, este evident că republicanii nu se vor putea separa de președintele Trump din punct de vedere politic, vorbim de zeci de milioane de votanți. Sunt convins că, în această etapă, foarte mulți din acești votanți consideră că Donald Trump a fost înșelat la alegeri, ei cred în argumentele privind incorectitudinea alegerilor, indiferent cum se va decide.

Din acest punct de vedere, acest grup solidar sigur că va reprezenta un element de presiune politică în SUA. Liniile de divizare nu se vor aplatiza într-o perioadă scurtă de timp. Se așteaptă succese rapide ale Administrației Biden. Toate aceste elemente în mod categoric vor genera polarizare în continuare și implicit unul din termenii opoziției categorice la Administrația Biden va fi președintele Trump, suficient de deschis spre comunicare publică așa cum îl cunoaștem”, a continuat Cristian Diaconescu.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel