DGPMB și DGJMB, declarații în legătură cu greva de la metrou

Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de fsHH de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de fsHH de la Pixabay

Protest metrou București. Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, împreună cu Direcția Generală de Jandarmi, organizează o declarație de presă. 

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, împreună cu Direcția Generală de Jandarmi, organizează, la data de 26 martie a.c., începând cu ora 12.00, o declarație de presă ca urmare a situației de la metrou. 

VEDEȚI AICI DECLARAȚIILE DE LA ORA 12:00.

Metrorex vrea să folosească toate mijloacele legale la dispoziţie pentru a opri greva

Acţiunea de protest de la metrou este ilegală, perturbă ordinea publică şi împiedică desfăşurarea în condiţii normale a transportului de călători în Bucureşti, iar Metrorex îşi rezervă dreptul de a folosi toate mijloacele legale la dispoziţie pentru a opri această ilegalitate, precizează compania.

'În momentul de faţă sunt circa 600 de participanţi la acest protest. Trebuie menţionat că angajaţii Metrorex care trebuiau să asigure mersul trenurilor astăzi s-au prezentat la serviciu normal. Acţiunea de protest e ilegală, perturbă ordinea publică şi împiedică desfăşurarea în condiţii normale a transportului de călători în Bucureşti. Metrorex îşi rezervă dreptul de a folosi toate mijloacele legale la dispoziţie pentru a opri această ilegalitate', subliniază Metrorex într-un comunicat remis vineri Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel