Dezvăluiri. Pentru ce se luau șpăgile în Primăria Sectorului 1

Procurorii DNA au descoperit cum doi directori din Primăria Sectorului 1 au luat 70.000 de euro mită ca să avizeze construcţia unui bloc de 7 etaje pe proiectul unei case cu 2 etaje. 

Cazul nu este singular, din câte se pare, niciun dezvoltator din zonăfiind taxat. O spun localnicii, care susţin că printre victimele lui Chiliman se află şi oameni cu notorietate precum Gheorghe Hagi şi Cosmin Olăroiu, potrivit România TV.

Procurorii susţin că cei doi subordonaţi reţinuţi ai lui Andrei Chiliman, Răzvan Mihai Iordan, şeful direcţiei Inspecţie de la Primăria 1 şi a adjunctului său, Dan Toma, luau bani pentru a-i ajuta pe dezvoltatorii imobiliari să-şi intabuleze clădirile, dar şi la obţinerea autorizaţiilor de construcţie.

[citeste si]

Pentru recepţia unui imobil de 7 etaje, ei sunt acuzaţi că ar fi primit 70.000 de euro. Blocul indicat de bărbat este ocupat în mare parte de străini. Unul dintre vecini confirmă faptul că proprietarul imobilului a avut mari probleme la ridicarea clădirii. El spune că la un moment dat, un etaj a fost demolat iar apoi reconstruit.

Cel care i-a denunţat pe funcţionarii, care luau şpăgă, de la Primăria sectorului 1 este omul de afaceri Gheorghe Boeru. Tot el l-a turnat şi pe Andrei Chiliman, care este acum cercetat sub control judiciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel