Dezvăluiri interesante despre viața lui Dan Diaconescu în pușcărie, făcute de Miron Cosma

Dezvăluiri interesante nu doar despre activitățile lui Dan Diaconescu, ci și despre istoria recentă a Penitenciarului Rahova unde se află încarcerat fostul patron al OTV, au fost relatate de către fostul lider al minerilor, Miron Cozma. 

"Nu ştiu dacă aţi aflat sau nu că Dan Diaconescu este la Rahova, în Secţia a doua. Se ştie că Rahova este puşcărie de maximă siguranţă cu regim închis. Iar Dan Diaconescu este la tâmplărie, şi mi se pare că este şi brigadier. Deci, Diaconescu se află în Secţia a doua şi este brigadier la tâmplărie. Dan Diaconescu merge şi la biserică. Trăiască Miron Cozma, că a făcut biserică şi tâmplărie!", a declarat Miron Cozma pentru ziarulring.ro.

Fostul ider al minerilor, care a stat și el 11 ani în spatele gratiilor, se întreabă cum de iese Dan Diaconescu să lucreze ca brigadier la tâmplărie fără să aibă regim semideschis: "Problema este că tâmplăria nu este în incinta penitenciarului, este la garaje, ca să ştiţi. Deci, cum iese Diaconescu din puşcărie la tâmplărie, dacă el are regim închis? Asta este problema: cum iese Diaconescu din penitenciar. Ca să ieşi din incinta penitenciarului trebuie să fii în regim semideschis, or, Diaconescu este la Rahova în regim închis, nu e la Jilava în regim semideschis, cum e Gică Popescu, spre exemplu", a mai spus Miron Cozma.

Dan Diaconescu a fost condamnat la cinci ani si sase luni de inchisoare pentru santaj.

Dan Diaconescu, cerere respinsă. Rămâne cu regim închis de detenție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel