Dezvăluiri incredibile despre autorul masacrului din SUA

masacru-o-scoala-connecticut-zeci-morti-care-copii
masacru-o-scoala-connecticut-zeci-morti-care-copii

Autorul masacrului armat din Connecticut, care a omorât, vineri 26 de persoane, este Adam Lanza, fiul uneia dintre profesoare de la școala unde a avut loc atacul armat, a declarat un ofițet de poliție. El s-a sinucis prin împușcare. 

Mama atacatorului, Nancy Lanza, a fost găsită împușcată mortal în casa unde stătea împreună cu Adam. Tatăl a fost găsit mort în casa unde locuia, din Newtown. Inițial fratele mai mare, Ryan, a fost declarat autorul masacrului, dintr-o greșeală a autorităților. Un alt frate al autorului a fost găsit mort în Hoboken, New Jersey.  Prietena atacatorului este dată dispărută, potrivit theobamacrat.com.

Fratele mai mare al autorului, Ryan Lanza, a colaborat cu poliția din New Jersey în timpul interogatoriului, în noaptea de vineri. Anchetatorii declară că acesta nu este implicat în atac și nu este sub arest. Ryan a spus poliției că fratele său care suferea de tulburări de personalitate, era "puțin autist" și locuia cu mama lui în Connecticut, potrivit laprensafl.com.

Autorul a mers la locul atacului cu mașina mamei lui. Trei arme au fost găsite la locul faptei: un pistol Glock, un Sauer Sig și o pușcă de calibru 223. Pușca a fost recuperată de lângă o mașină de școală, iar cele două pistoale din interiorul școlii.

Douăzeci și șase de persoane, dintre care optsprezece copii, au fost victimele masacrului de la școala din Newtown, Connecticut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel