Dezvăluiri în premieră despre adevărata dragoste a Prințesei Diana

Au trecut aproape 16 ani de la tragicul accident de mașină în care Prințesa Diana și-a pierdut viața la numai 36 de ani, însă ea a rămas prezentă în inimile oamenilor. Întrucât, recent, primul copil al cuplului princiar - ducesa de Cambridge și Prințul William - s-a născut, revista Vanity Fair pregătește pentru luna septembrie, un număr special în memoria "Prințesei Inimilor". În articolul intitulat "The Grandmother Prince George Never knew/ Bunica pe care Prințul George nu o va cunoaște niciodată",  Prințesa Diana este reamintită în povești și imagini.

"Diana a fost îndrăgostită nebunește de Hasnat Khan și a vrut să se căsătorească cu el, chiar dacă asta presupunea ca ea să trăiască în Pakistan", povestește Jemima Khan, o prietenă apropiată a prințesei și rudă cu Hasnat, în legătură cu relația de aproape doi ani pe care Lady Di ar fi avut-o cu doctorul cardiolog de origine pakistaneză, relatează usmagazine.com.

Conform articolului din Vanity Fair, fosta Prințesă de Walles ar fi mers de două ori în Pakistan, pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru spital Imran, însă ea încerca, totodată, să petreacă cât mai mult timp cu familia doctorului, dorind cu orice preț aprobarea mamei acestuia, Naheed, pentru o căsătorie ulterioară.

Relația între Lady Di și Hasnat Khan, care ar fi datat în perioada 1995-1997, s-ar fi încheiat cu puțin timp înaintea ca prințesa să-și piardă viața în tragicul accident rutier, deoarece faima, la nivel mondial, a acesteia s-a dovedit un obstacol prea dificil pentru Hasnat, precum și pentru familia medicului, cunoscută ca fiind una conservatoare.

De altfel, se pare că "Prințesa Inimilor", după acest moment, a început să se vadă cu fiul miliardarului Mohamed Al-Fayed, Dodi Al- Fayed, ambii decedând în august 1997, în urma unui accident de mașină în Paris, produs în timp ce erau urmăriți de paparazzi.

Povestea de dragoste dintre fosta Prințesa de Walles și Hasnat Khan este și subiectul filmului "Diana", a cărei premieră va avea loc în luna septembrie, rolul principal fiind interpretat de actrița Naomi Watts.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel