Dezvăluiri emoționante din dosarul Elodia. Cum a căutat-o tatăl său

Tatăl Elodiei Ghinescu și-a căutat fiica până la moarte. Și-a dorit doar să o găsească pe avocată și să dovedească vinovăția lui Cristian Cioacă. 

elodiaTatăl Elodiei a săpat cu propriile mâini pământul în care era sigur că este îngropată aceasta. Era convins că trupul a fost ascuns în poiana în care obişnuia să se plimbe cândva cu ginerele său, Cristian Cioacă.

Cel mai bun prieten al lui Dumitru Ghinescu a arătat echipei România TV, locurile în acesta şi-a căutat fiica până aproape de ziua în care a murit măcinat de boală.

"E o poiană mai ascunsă şi tot timpul a crezut şi cu gândul ăsta s-a dus la ceruri, că numai acolo poate să fie îngropată Elodia. Având un picior mai bolnav îşi lua un scaun şi se aşeza jos pentru că nu putea să stea mult în picioare şi noi scormoneam să vedem unde este pământ umblat", a povestit prietenul lui Dumitru Ghinescu.

Tatăl Elodiei era grav bolnav, însă își căuta fără încetare frica în poiana unde era sigur că a fost îngropată. "Singur o căuta. Vedeţi toată poiana asta, el nu a căutat numai în zona asta! Mai jos este un bazin de apă. Acolo de două ori am fost. Săracul, căuta cu băţul să vadă dacă nu cumva a fost aruncată acolo", a relatat prietenul tatălui Elodiei.

În Poiană anchetatorii au găsit de altfel numeroase obiecte din casa soţilor Cioacă. "S-au găsit acele acele mănuşi chirurgicale cu sângele Elodiei, hainele de poliţist ale lui Cristian Cioacă, acea casetă în care Elodia îşi ţinea bijuteriile, colăcelul copilului, babeţica copilului", a declarat avocata familiei Ghinescu, Crina Radu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel