Dezvăluiri cutremurătoare. "«Eu pe asta o omor». Am crezut ca glumește"

Screen Shot 2013-12-30 at 2.30.00 PM
Screen Shot 2013-12-30 at 2.30.00 PM

Fratele atacatorului de la coaforul din Iași a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Vasile Olaru era orbit de furie și gelozie. Soția sa, Nina, a fugit de acasă de nenumărate ori. Într-una dintre dăți, agresorul a fost pe punctul de muri din cauza furiei că nu a ajuns la soția sa, care s-a refugiat în casa fratelui său. 

[caption id="attachment_405293" align="aligncenter" width="640"] foto: bzi.ro[/caption] Nina și fetițele se adăposteau, de cele mai multe ori, în casa fratelui atacatorului. "Ele, bătute, au fugit aici, la mine. S-au certat din cauza geloziei. De când s-au luat, numai în tensiuni a stat femeia asta. O agresa verbal tot timpul și din când în când o mai și bătea. Cumnata îmi cerea ajutorul. Ultima dată, pe 1 noiembrie, aici a fost o altercație la mine acasă. Ea a intrat în casă ca să scape, pe el l-am oprit să nu intre în casă. Din altercația aia, pe trotuar aproape și-a inghitit limba și abia a scăpat. A venit SMURD-ul. L-au dus la dezalcoolizare, la Socola", povestește Radu Olaru, fratele agresorului, scrie bzi.ro. "Lasă, că o să creșteți voi copiii" Nina Olaru a fugit, împreună cu cei trei copii, chiar in Ajunul Crăciunului.

"Acum, de Crăciun, s-au certat, ea a fugit de acasă fără să o bată, la un vecin, ca să nu mai vina la mine, pentru că știa că la mine va veni să o caute. A doua zi a dat telefon la Centrul maternal. Au venit și au luat-o cu Poliția cu tot cu copii. El a spus că dacă nu vine acasă, o bate. Ieri, când a plecat, nu a zis nimic, și-a lăsat telefonul acasă, ca să nu îl mai pot suna la telefon, iar când am aflat ce s-a întamplat nu mi-a venit să cred. El asta spunea în ultimele zile, că o s-o omoare pe ea, și apoi o să se sinucidă, și nu s-a gândit la copii, spunea că «lasă, că o să creșteti voi copiii»", mai povestește Radu.

A ucis-o ca să nu-i ia casa. "Eu pe asta o omor"

Fratele agresorului a adăugat: "Eu cred că el a trăit cu ideea că ea o să îi ia casa, cu divorțul, că o să îl dea în judecată, și vreo două-trei nopți nu a dormit deloc. A oprit tratamentul pe care îl lua de la Socola, dar din cauza stresului, că ea i-a spus că divorțul e iminent, că vrea să îi ia casa. A luat probabil o hotărâre pe care nu a știut-o nimeni. Ea era o femeie harnică, muncitoare, era stâlpul casei. El nu muncea. El spunea de multe ori «eu pe asta o omor». Am crezut că glumește. Ea era din Valea Lupului. Acolo o să o și înmormântăm".

Fetița a mers la coafor să-și caute mama

După ce și-a ucis soția, bărbatul a încercat să se sinucidă. El este în stare critică. Fetița de 13 ani a celor doi s-a dus la coafor, împreună cu o supraveghetoare de la centru, pentru că era îngrijorată pentru mama ei, care întârziase. Acolo a aflat despre cumplita tragedie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel