Dezvăluiri cutremurătoare din dosarul morții copilului de 8 ani din Cluj. ”Când ai PIERDUT TOTUL...”

O tragedie imensă a lovit o mamă din Cluj-Napoca. Fiul său a fost ucis de cel căruia îi spunea ”tată”. 

Descoperire groaznică și durere imensă pentru o mamă din Cluj-Napoca. Fiul său de doar opt ani a fost ucis chiar de tatăl lui, un bărbat de 46 de ani. Copilul fusese cu tatăl său în vacanță în Ungaria. Cadavrul micuțului a fost descoperit pe bancheta din spate a mașinii tatălui său. Bărbatul dispăruse. Când l-au găsit polițiștii, se pare că tocmai încercase să-și ia viața, încercase să-și taie venele. Însă, nu a reușit să facă în cazul său ce a făcut chiar cu cel care-i spunea ”tată”. O dezvăluire și mai zguduitoare este că se pare că micuțul era mort de zile bune, ar fi fost ucis, conform wowbiz.ro, cu peste 48 înainte de momentul descoperirii sale. 

Mama băiețelului, un medic stomatolog din Cluj-Napoca, postase mesaje disperate pe Facebook, iar apelurile sale ajunseseră deja în presă. O femeie a fost cea care i-a dat mesajul că a văzut mașina fostului ei soț, între Filea de Jos și Lita. 

”Fac apel la toți locuitorii din zona Lita,Valea Ierii, Ciurila, dacă au văzut sau văd mașina (...), cu un bărbat și un copil să mă contacteze de urgență sau să sune la 112. Mulțumesc din suflet” este ultimul mesaj public al mamei băiețelului de opt ani. Femeia și-a căutat cu disperare copilul, dispărut încă din 25 iulie. 

Bărbatul de 46 de ani face acum tot felul de declarații, prin care vrea să dea de înțeles că n-ar fi fost în deplinătatea facultăților mintale. Tot el a fost cel care i-ar fi spus fostei sale soții că e prea târziu și că nu-și va mai vedea copilul niciodată. 

Semne de întrebare sunt multe, revolta e mare, dar durerea mamei le depășește pe toate. 

Gabriela Groza, psiholog criminalist, a afirmat, la Kanal D, că ”este un șoc, un eveniment traumatic, care are consecințe și pe termen scurt, și pe termen lung. Este o mamă care, în momentul ăsta, suferă enorm de mult și care nu știe pe ce drum s-o apuce”. 

Psihologul criminalist a spus, despre tatăl băiatului că ”există un tipar de genul acesta pentru cei care nu mai au nimic de pierdut, este o situație atât de disperată atunci când simți că ai pierdut totul, încât cei mai vulnerabili ajung să comită gesturi radicale. Părintele care a ”pierdut” copilul a ajuns să-l omoare”. Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a completat că ”deseori, la cuplurile aflate în conflict, apare o nenorocită de patologie care se reazămă pe răzbunare și pe gelozie”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel