Dezvăluire BOMBĂ! Cine a avut cel mai mare salariu din PRO TV

Doina Gradea, fosta asistentă personală a lui Adrian Sârbu și șef al Pro TV Internațional, a dezvăluit cine avea cel mai mare salariu de la PRO TV.

Doina Gradea povestește că Teo a fost adusă ”ca o regină” la PRO TV și a avut cel mai mare salariu din televiziune.

„Sa ne intelegem, Teo avea cel mai mare salariu din PRO TV. Imens!!!", dezvăluie Doina Gradea în textul său de pe platforma oaresuntunporc.ro.

”Teo Trandafir a fost adusa ca o regina in PRO TV. Adrian Sarbu vorbea cu ea aproape zilnic despre emisiunea ei – format, resurse, staff. Orice i s-ar fi dat.", mai scrie Doina Gradea.

„Teo facea audiente record. Concurenta nu reusea cu nimic, dar absolut cu nimic sa aiba macar jumatate din audienta emisiunii ei."

De ce a plecat Teo de la Pro TV

„Ca si Florin Calinescu, intr-un moment de slabiciune pe care l-a regretat, Teo a parasit PRO TV poate prea devreme. A fost sfatuita sa faca lucruri pe care Adrian Sarbu nu le accepta. Erau proba incontestabila a "tradarii". Teo s-a jucat de-a negocierile cu cei care aveau sa lanseze o noua televiziune in Romania, Dogan Group din Turcia. Si asa ceva nu era permis. De aici au inceput discutii aprinse intre Teo si Adrian Sarbu. El a decis "nu Teo" si Teo a parasit PRO TV. Peste ani, tot el era cel care ii salva viata".

„Greu, a fost greu fara Teo. Mintile creativilor din PRO TV, de altfel recunoscute, au fost parca blocate un an de zile.", spune Gradea în încheiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel