Deznodământul tragediei din Muntenegru

accident_e_crop_644x416_50826200
accident_e_crop_644x416_50826200

Tragedia din Muntenegru își găsește deznodământul. Primele concluzii ale anchetei au arătat că viteza nu era adaptată la condițiile de drum și că autobuzul era condus de șoferul polițist. Unii dintre cei care au plecat la drum s-au întors acasă pentru a fi purtați pe ultimul drum. Cei internați își așteaptă externarea. Două persoane vor fi externate vineri, una de la Spitalul Elias, cealaltă de la Spitalul Floreasca. 

Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Floreasca, a anunțat că o persoană internată la Secția de ortopedie va fi externată.

Oprița a explicat situația de ansamblu "în Secţia de ortopedie a spitalului nostru, fiind transferaţi unul din postoperatorul Secţiei de chirurgie şi alţii din Secţia de terapie intensivă, unde în momentul de faţă mai rămân trei pacienţi - cel pe care-l ştiam de la început în stare extrem de gravă, în comă posttraumatică şi încă alte două persoane, dar cu o stare ameliorată faţă de zilele precedente. În salonul de postoperator al Secţiei de chirurgie rămâne un pacient, a cărui stare este ameliorată faţă de zilele precedente şi, de asemenea, în Secţia de ortopedie în momentul de faţă avem un pacient care a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru osteosinteză, pentru rezolvarea chirurgicală a unei fracturi, evoluţia postoperatorie fiind favorabilă. În cursul zilei de astăzi vor mai fi efectuate încă două intervenţii chirurgicale, pentru rezolvarea unei fracturi şi evacuarea unui hematom şi putem să anunţăm că pentru astăzi este programată externarea din Secţia de ortopedie a unei paciente", scrie Agerpres.

Și de la Spitalul Elias va fi externată o pacientă. În ceea ce privește starea psihică a pacientelor ele "Au beneficiat de consiliere psihologică în cursul zilei de ieri. S-a stat mult de vorbă cu pacienta din Terapie Intensivă, care era profund afectată, dar care azi are o stare psihică bună şi zâmbeşte", a afirmat directorul medical Daniela Safta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel