Dezinsecţie în Bucureşti. În ce zone se intervine

Mihai Ciobanu / 13 iun 2019 / 17:09 Salveaza PDF Comentarii
dezinsectie si deratizare
dezinsectie si deratizare

Compania Municipală Eco Igienizare București va efectua tratamente pregătitoare de combatere a țânțarilor în parcurile din Capitală. 

Acțiunea va demara în seara zilei de 13 iunie și va continua în data de 14 iunie, între orele 20.00 – 24.00. Lucrătorii Companiei vor pulveriza substanțele de combatere a țânțarilor în parcurile aflate în subordinea Primăriei Municipiului București: Parcul Herăstrău, Parcul Tineretului, Parcul Cișmigiu, Parcul Floreasca, Parcul Carol și Parcul Circului. În toate locațiile în care se vor efectua tratamente împotriva țânțarilor vor fi amplasate, în locuri vizibile, afișe informative despre perioada de desfășurare a acțiunilor, precum și informații despre substanțele folosite. Soluțiile pulverizate nu sunt nocive pentru oameni și animale de companie, dar este indicat ca în zonele în care se acționează populația să evite contactul direct cu substanțele active, care pot provoca iritația sistemului respirator.

Prin această acțiune, Compania Municipală Eco Igienizare București ralizează testarea noilor utilaje achiziționate, respectiv autovehicule cu echipamente ULV(Ultra Low Volume) generatoare de ceață, care trebuie calibrate și optimizate pentru efectuarea unor tratamente corecte și eficiente și care să ducă la realizarea unui confort sporit al populației în spațiile de relaxare în aer liber ale Municipalității.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26