Dezbaterea electorală DC News. Rareș Bogdan, numărul 1 PNL la europarlamentare

Rares Bogdan
Rares Bogdan

Rareș Bogdan, candidatul numărul 1 PNL la europarlamentare 2019, va participa la dezbaterea electorală a anului de la DC News alături de ocupanții primului loc de la PSD, ALDE, PRO România și USR - PLUS la alegerile pentru Parlamentul European.

Rareş Bogdan este licenţiat al Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Administrative din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai“ din Cluj-Napoca. Are 15 ani de experiență jurnalistică, în 2012, s-a mutat în Bucureşti şi s-a angajat la Realitatea TV, unde a realizat mai multe emisiuni, în unele secondat de Paula Rusu şi Andreea Creţulescu. Din ianuarie 2013, a fost realizator al emisiunii „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan”, la Realitatea TV.

În anul 2013 a obținut Premiul APTR pentru cel mai bun talk-show din România.

Emisiunea realizată de Rareș Bogdan a avut în permanență ca invitați jurnaliști de investigații care au dezvăluit jaful național instituționalizat, criticând atât PSD, dar și PNL, partidul din care face parte acum.

Numeroasele interviuri cu părinții copiilor decedați în urma tragediei de la #Colectiv, cu urmașii victimelor Revoluției și ale mineriadelor au făcut din emisiunea  „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan” un susținător în lupta pentru justiție.

Derapajele de la regulile statului de drept și valorile Uniunii Europene au fost abordate cu mare interes în emisiunea sa, având invitați experți, care au opinat că singura șansă de progres a României este consolidarea statutului său de membru al Uniunii Europene.

Stați pe DC News pentru a urmări cea mai mare dezbatere electorală din 2019 de la alegerile europarlamentare! Luni, 13 mai 2019, de la ora 11:00, vă așteptăm pe Facebook și Youtube DC News! Dacă aveți întrebări pentru candidații la alegerile europarlamentare 2019 ne puteți lăsa comentarii la acest articol.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Europarlamentare 2019: Cinci numărul 1, DEZBATERE electorală la DC News



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel