DEZBATERE KLAUS IOHANNIS-VICTOR PONTA Iohannis, replici acide pentru Ponta: De ce ați mințit pensionarii că tai pensiile?

Candidatul Alianței Creștin Liberale, Klaus Iohannis, a punctat, în cadrul dezbaterii cu Victor Ponta, faptul că în această campanie electorală pensionarilor li s-a spus că le va tăia pensiile.

„De ce ați mințit pensionarii că le tai eu pensiile, domnule Ponta? De unde știți ce voi face eu? Eu n-am făcut-o. Sunteți într-o eroare. CCR a stabilit că pensiile nu pot fi tăiate. Nu a tăiat nimeni pensiile. Dacă vorbim de pensii, vreau să spun că eu vreau să fiu președintele României ca să avem o economie funcțională, să ajungem să creștem pensiile. Pensionari, indexarea pensiilor este obligatorie prin lege, nu vi se face un favor, Guvernul este obligat să facă aceste lucruri. Eu garantez că nu se vor tăia pensii niciodată cât voi fi eu președintele României. Informațiile cu care v-au speriat PSD-iștii, dragi pensionari, a fost o campanie mizerabilă pentru că s-au folosit de Poșta Română.

Am spus că soacra mea are o pensie de aproximativ 300 de lei. 

Domnule Ponta, văd că ați făcut o fixație pe familia mea. Vă legați de soacra-mea, cum  nici părinții mei nu sunt mai fericiți că ați trimis echipă să-i filmați unde locuiesc ei, în mansardă.

Dumneavoastră, care sunteți deputat, cred că ați aflat că președintele nu abrogă legi.

Domnule Ponta, așa cum dumneavoastră n-ați trimis echipă să filmeze casa în care stau părinții mei, nici eu n-am trimis echipă să vă denigreze familia. Și pe emisiunea dumneavoastră scria PSD. Îhî. Imediat după ce dumeavoastră vă cereți scuze că m-ați făcut vânzător de copii, că m-ați făcut traficant de organe, că ați spun că sunt neamț, nu un bun român, că nu sunt un bun ortodox, că sunt protestant... ați făcut cea mai murdară campanie, dacă v-o însușiți, ne cerem scuze reciproc, pentru că sunt domni. Dacă am lezat pe cineva în această campanie prin afirmații făcute de mine, care au fost false, eu îmi cer scuze pentru aceste afirmații”, a spus prezidențiabilul Klaus Iohannis, la Realitatea, în dezbaterea moderată de Rareș Bogdan.

Citește și: Iohannis, întrebare cheie pentru Ponta: Pe banii cui v-ați dus în diaspora?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel