Iohannis, întrebare cheie pentru Ponta: Pe banii cui v-ați dus în diaspora?

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidențiale, i-a adresat o întrebare cheie contracandidatului său, Victor Ponta, în cadrul dezbaterii organizate la Realitatea.

„Domnule Ponta, sunt impresionat că ați reușit pe lângă toate lucrurile pe care trebuie să le faceți să aveți foarte mult timp pentru plimbări în Europa. Pe banii cui v-ați dus acolo în diasporă, în campanie electorală? În Italia, de exemplu. 

Degeaba îmi explicați în cuvinte foarte multe ce lucruri ați făcut. Pe omul care a plecat din țară de rău ce i-a fost aici, nu l-ați convins. Mi-a scris cineva că a făcut sute de kilometri cu mașini și până seara nu a reușit să intre la vot. Știu că nu vă preocupă, dar e bine să știți. Sunt oameni care-și sacrifică ziua liberă pentru a vota. Nu au fost lăsați. Degeaba le explicați cu Băsescu și cu legea. Dumneavoastră, în calitate de prim-ministru răspundeați de organizarea acestor alegeri. Nu le-ați organizat bine. Faptele vă contrazic, miile de români vă contrazic, faptele contra vorbelor, dumneavoastră cu vorbele, oamenii cu faptele”, a spus prezidențiabilul Klaus Iohannis. 

Citește și: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Iohannis către Ponta: Dumneavostră trebuie să demisionați, nu Corlățean

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel