Urmărește emisiunea live


Dezbatere Iohannis. Cristoiu, REVOLTAT din cauza jurnaliștilor aleși

Ion Cristoiu a vorbit la Realitatea Plus despre dezbaterea pe care Klaus Iohannis a anunţat că o va susţine marţi. Jurnalistul s-a arătat indignat de faptul că Rareş Bogdan ar urma să impună criteriile de selecţie a jurnaliştilor care vor participa. 

"Preşedintele este un candidat şi candidatul nu-şi poate permite să-şi organizeze propria dezbatere. În primul rând, mi se pare inadmisibil ca aceste criterii de prezenţă să le facă jurnalistul Rareş Bogdan. Este inadmisibil. Am aflat că sunt nişte criterii. Cum adică le stabileşte Rareş Bogdan? Stabileşte el cine să meargă şi cine să nu meargă? El trebuia, dacă era un minim democrat şi aveam o presă serioasă, nu o presă slugarnică, mai ales faţă de preşedintele României, să facă o invitaţie: 'Cine vrea... să vină'. Cum să organizeze un candidat o dezbatere a lui? Aţi auzit vreodată aşa ceva? Presa organizează dezbateri, societatea civilă organizează dezbateri la care candidatul vine sau nu vine", a spus Ion Cristoiu la Realitatea Plus.

Reamintim că, Rareş Bogdan a spus pentru DC News că la dezbaterea anunţată de Klaus Iohannis vor participa 5-6 jurnalişti, că vor fi persoane cu care se poate dialoga chiar și în contradictoriu.

Citeşte şi DEZBATERE Klaus Iohannis. Jurnaliștii ALEȘI, criterii selecție. Rareș Bogdan, ANUNȚUL zilei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel