Dezbatere alegeri Franța: Le Pen, CRITICI de unde NU se aștepta

Marine le Pen
Marine le Pen

Jean-Marie Le Pen, tatăl candidatei extremei drepte la alegerile prezidențiale din Franța, Marine Le Pen, a apreciat că fiica sa, cu care s-a certat, nu a fost la înălțime în dezbaterea televizată de miercuri seară cu contracandidatul de centru Emmanuel Macron, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Sper că va câștiga campionul meu, a afirmat tatăl lui Marine Le Pen, care susține candidatura fiicei sale în pofida relațiilor lor tensionate. Ea l-a îndepărtat pe tatăl său din partidul Frontul Național pe care Jean-Marie Le Pen l-a co-fondat în 1972.

Dar dacă eram arbitru, aș fi spus că a fost un meci nul, a adăugat tribunul de extremă dreaptă în legătură cu dezbaterea dură dintre cei doi candidați, cu câteva zile înainte de cel de-al doilea tur de scrutin de duminică.

Cred că anturajul său a sfătuit-o în acest mod, sperând poate în colapsul psihologic al unui bărbat care nu a apărut neapărat ca fiind foarte solid, a spus el pentru postul de radio RTL.

A fost poate avantajul lui Macron, și nu al lui Marine Le Pen, care poate nu a fost la înălțime, a adăugat el.

Jean-Marie Le Pen a provocat o surpriză ajungând în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din 2002. Dar adversarul de atunci, președintele Jacques Chirac, a refuzat să participe la o dezbatere cu el pentru a nu aproba banalizarea urii și intoleranței.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel