EXCLUSIV  DEZASTRU pentru o zodie la final de septembrie. Ce i se întâmplă

Horoscop
Horoscop

Daniela Simulescu, astrolog, a prezentat horoscopul valabil până pe 29 septembrie. O zodie trece printr-o perioadă extrem de dificilă.

„Grijile pe care le aveți în această perioadă sunt pur și simplu copleșitoare. Deși aparent funcționați, sunteți ca un roboțel în absolut orice. Veți fi marcați de orice se întâmplă. Mai auziți și de alții, vă declanșează tot felul de reacții neplăcute.

V-aș recomanda să nu fortați nota la muncă, în relații, din niciun punct de vedere. Nu cereți confirmare, pentru că interiorul vostru va fi atât de bombardat din toate părțile, încât nu mai aveți încredere în voi. Sfatul meu este să lăsați săptămâna aceasta. Nu va veni la pachet cu momente extraordinare, ci cu multă epuizare, lipsă de energie, nesiguranță, frică, griji, gânduri, discuții interioare.

Liniștiți-vă! Dormiți mai mult sau căutați o persoană de încredere cu care să purtați o discuție să vă mai descărcați", a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, despre Scorpion și cei cu ascendent în această zodie.

VEZI ȘI: Șansă pentru o ZODIE la final de septembrie. Ceilalți vor fi uimiți

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel