EXCLUSIV  Șansă pentru o ZODIE la final de septembrie. Ceilalți vor fi uimiți

 Horoscop
Horoscop

Daniela Simulescu, astrolog, a prezentat horoscopul valabil până pe 29 septembrie. O zodie trebuie să-și depășească limitele, fiind o perioadă excelentă pentru a încerca.

„Obiectivele voastre de până acum nu s-au bazat pe fonduri concrete, bani. Săptămâna aceasta, gândiţi-vă bine la cum aţi vrea să fiţi priviţi de lume, la cunoştinţele pe care le aveţi, la tot ceea ce ştiţi despre lume. E o perioadă nemaipomenită pentru cei care au cursuri, dau examene, călătoresc, învață pe alții.

Aş folosi perioada să învăţ cât mai multe, să citesc, să fiu mult mai curios. Tot ceea ce învăţaţi săptămâna aceasta vă va purta într-un alt univers. Vă va deschide apetitul pentru o altă tematică, pentru o altă materie. Mulţi dintre voi poate veţi decide să mai faceţi o şcoală, un master, sau un simplu curs.

Depăşiţi-vă limitele! Limitele pot și granițele țării în care locuiți, dar și granițele mentale, sufletești", a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, despre Vărsător și cei cu ascendent în această zodie.

VEZI ȘI: Fericire pentru o ZODIE. În sfârșit, vine rândul ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel