Dezastru la Therme București. Ce a găsit Ionela Năstase

Ionela Năstase a fost la centrul de relaxare Therme Bucureşti, iar experiența trăită acolo nu a lăsat-o indiferentă.

"Am fost de doua ori pana acum la SPA-ul laudat.

Prima data, intr-o dimineata de miercuri cand, la ora 11.00, erau doar 100 de persoane.  Erau oameni linistiti, multi dintre ei mai in varsta, deloc ostentativi, tacuti, civilizati. Citeau, se relaxau... Nu sarea nimeni in piscina, nu vorbea nimeni in sauna, nu mesteca nimeni cu zgomot la masa", a povestit jurnalista.

"A doua oara am fost seara, intr-o seara de vineri pe la ora 22.00. (M-as fi dus mai devreme, dar ma incurca munca!) La intrare erau 1300 de oameni, la fel si la ora inchiderii – 1.00! Puhoiul de lume a plecat doar la ora la care s-a anuntat ca se inchide.

Oamenii?! Alt gen! Gagici machiate, venite, poate, la agatat, pitipoance cu costume de baie cu strasuri si culori stridente. Atmosfera de club de noapte cu bambooiste plimband paharul cu prosecco dintr-o piscina in alta!

In piscina de afara, nivelul de zgomot era ridicat de vinul spumant din pahare, iar valurile erau facute de burtosii care se aruncau de la inaltime cu toate cele 100 de kilograme din dotare.

La bar, nu puteai sa te apropii de un pahar cu apa, coada era mai ceva ca pe vremea lui Ceausescu la butelii", a mai povestit Ionela Năstase pe blogul său. Citiți mai multe AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel