EXCLUSIV  Dezastru în centrul Bucureştiului. Chirieac: E înspăimântător. Ca în Beirut | Tudorache: Nu avem ce face, ne ia Curtea de Conturi

Bulevardul Magheru din Bucuresti
Bulevardul Magheru din Bucuresti

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre situaţia clădirilor din centrul Capitalei care se află într-o stare avansată de degradare.

Centrul Bucureştiului, în special zona Magheru şi cea din jurul Băncii Naţionale a României, arată jalnic: clădiri vechi, istorice, zac în paragină, murdare, degradate, cu ferestrele sparte şi gratii la intrare. Un aspect care nu face cinste unei capitale, o imagine cu care, din păcate, turiştii străini rămân în minte după ce pleacă de aici. Despre acest lucru a vorbit, în cadrul interviului, Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1. 

"Domnule primar, aici în Sectorul 1, în alte sectoare din Capitală unde mai mergem şi noi vedem blocurile făcute de Ceauşescu reabilitate. Arată într-un fel, măcar sunt zugrăvite. Toată zona centrală a Bucureştiului e un dezastru. Măcar să le spoiţi un pic. Arată ca în Beirut, ca în Damasc. (...) În jurul BNR, clădirile de acolo sunt... cum să vă spun... dărâmate, murdare, înspăimântătoare", a remarcat Bogdan Chirieac, moderatorul emisiunii.

"Nu putem să investim. Vine Curtea de Conturi şi ne impută banii. Primăria nu poate să investească un leu acolo. Aşa sunt legile, nu ai voie să investeşti dacă nu e blocul în administrarea ta. Noi am putut investi în blocurile ceauşiste, pentru reabilitarea termică, pentru că s-a făcut o lege specială pentru aceasta. Altfel nu aveam cum", a răspuns primarul Daniel Tudorache. 

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel