Deținuții din România ar putea face cumpărături online

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunțat că deținuții din România ar putea să își facă cumpărături de unii singuri prin intermediul aplicațiilor din mediul online. 

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) a făcut public un anunţat conform căruia Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) are în pilotare activitatea “cumpărături on-line pentru deținuți”. 

Avantajele “cumpărăturilor on-line pentru deținuți”

Autoritățile au explicat că acest proiect este unul cu numeroase benenficii, asta fiindcă în acest fel nu se mai pune problema preţurilor exagerate din jurul penitenciarelor.

"Unul din avantajele acestei inițiative a fost nepremeditat, și anume acela că s-a diminuat foarte mult problema prețurilor exagerate practicate de punctele comerciale, ca urmare a competiției care s-a creat între agenții economici. În cazul penitenciarelor cu ușile închise, prin activitatea de cumpărături on-line se câștigă foarte mult timp", arată sursa citată.

"Directorul general Dan Halchin a transmis organizaţiilor sindicale că Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a informat toate penitenciarele în ceea ce priveşte promovarea anunţului pentru acest demers, pe site, cu precizarea tuturor condiţiilor ce necesită a fi îndeplinite de către firmele interesate”, au precizat sindicaliştii.

Prin promulgarea acestui proiect se câștigă mai mult timp pentru alte activități importante, mai ales în cadrul penitenciarelor cu uşile închise

"După pilotare, sindicatele vor solicita ANP să facă o analiză comparativă şi să stabilească care metodă este mai eficientă şi mai puţin solicitantă pentru poliţiştii de penitenciare”, a mai transmis FSANP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel