Deţinut aflat în permisie, agresat după ce a încercat să împiedice un furt

Mihai Ciobanu / 31 ian 2019 / 10:16 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Un deţinut care se afla într-o permisie de 24 de ore a fost rănit după ce a încercat să împedice un furt, într-un tramvai din Bucureşti. 

În data de 30.01.2019, incepând cu orele 10:00, un deţinut care execută în regim închis o pedeapsă cu închisoarea în Penitenciarului Bucureşti Rahova a beneficiat de o recompensă cu permisiunea de ieşire din penitenciar pentru o perioada de 24 ore, in intervalul 30.01.2019 ora 10:00 - 31.01.2019 ora 10:00. În jurul orelor 10:40, în timp ce se deplasa către domiciliul declarat, în mijlocul de transport public (tramvaiul 32), a observat o persoana de sex masculin care încerca să sustragă un telefon mobil din geanta unei doamne aflată in imediata apropiere.

Cum s-a produs evenimentulPersoana privată de libertate i-a atras atenţia victimei, precum şi bărbatului care urma probabil să comită o infracţiune, acesta din urmă devenind agresiv, l-a lovit cu un obiect contondent si ascuţit şi i-a provocat o plagă tăiată la nivelul capului şi a urechii stângi. Călătorii au apelat Serviciul unic de urgenţă, iar la faţa locului s-a prezentat un echipaj de poliţie al Secţiei 18. Deţinutul mai sus menţionat a fost preluat de către escorta penitenciarului urmând fi prezentat pentru investigaţii medicale de specialitate şi IML. Cazul a fost preluat de către Secţia 18 Poliţie urmând a se efectua cercetări specifice.

Administraţia penitenciarului urmăreşte evoluţia stării de sănătate, persoana condamnată fiind internată într-un spital din reţeaua Ministerului Sănătăţii. De asemenea, mulţumim public persoanei în cauză care, prin conduita sa a manifestat simţ civic, responsabilitate şi o atitudine activă împotriva unor acţiuni antisociale.

Vezi şi: Percheziţii în Bucureşti şi Argeş. Ce caută poliţiştii

SUA, prima execuţie din 2019


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26