Deţinut aflat în permisie, agresat după ce a încercat să împiedice un furt

Un deţinut care se afla într-o permisie de 24 de ore a fost rănit după ce a încercat să împedice un furt, într-un tramvai din Bucureşti. 

În data de 30.01.2019, incepând cu orele 10:00, un deţinut care execută în regim închis o pedeapsă cu închisoarea în Penitenciarului Bucureşti Rahova a beneficiat de o recompensă cu permisiunea de ieşire din penitenciar pentru o perioada de 24 ore, in intervalul 30.01.2019 ora 10:00 - 31.01.2019 ora 10:00. În jurul orelor 10:40, în timp ce se deplasa către domiciliul declarat, în mijlocul de transport public (tramvaiul 32), a observat o persoana de sex masculin care încerca să sustragă un telefon mobil din geanta unei doamne aflată in imediata apropiere.

Cum s-a produs evenimentul



Persoana privată de libertate i-a atras atenţia victimei, precum şi bărbatului care urma probabil să comită o infracţiune, acesta din urmă devenind agresiv, l-a lovit cu un obiect contondent si ascuţit şi i-a provocat o plagă tăiată la nivelul capului şi a urechii stângi. Călătorii au apelat Serviciul unic de urgenţă, iar la faţa locului s-a prezentat un echipaj de poliţie al Secţiei 18. Deţinutul mai sus menţionat a fost preluat de către escorta penitenciarului urmând fi prezentat pentru investigaţii medicale de specialitate şi IML. Cazul a fost preluat de către Secţia 18 Poliţie urmând a se efectua cercetări specifice.

Administraţia penitenciarului urmăreşte evoluţia stării de sănătate, persoana condamnată fiind internată într-un spital din reţeaua Ministerului Sănătăţii. De asemenea, mulţumim public persoanei în cauză care, prin conduita sa a manifestat simţ civic, responsabilitate şi o atitudine activă împotriva unor acţiuni antisociale.

Vezi şi: Percheziţii în Bucureşti şi Argeş. Ce caută poliţiştii

SUA, prima execuţie din 2019

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel