EXCLUSIV  Detaliul care vă scapă dacă vă cazați în Mamaia. CAPCANA din anunțurile pentru cazare

plaja mărită Mamaia
plaja mărită Mamaia

Vrei să mergi la Mamaia și cauți un hotel bun? Ai grijă la următorul detaliu.

Pe site-urile care oferă cazare, hotelurile din Mamaia se laudă cu faptul că sunt ”aproape de mare”. Dar atenție! Cel mai probabil, o mare parte din ele erau ”aproape de mare” înainte de a se mări plaja din Mamaia. De asemenea, și descrierea din anunțuri cu ”vedere la mare” poate fi înșelătoare. De ce? Pentru că dacă înainte chiar aveați vedere la mare poate chiar din pat, acum probabil aveți nevoie de binoclu să zăriți marea. Ținând cont că prețurile de pe litoral au explodat, este bine să întrebați când sunați dacă hotelul pe care îl alegeți chiar mai este ”aproape de mare”.

Plaja din Mamaia, distrusă

Autoritățile au distrus stațiunea Mamaia. Au mărit plaja de la 150 la 350 metri și nu au mai pus nisip, ci pietriș de pe fundul mării. Ca urmare, de pe faleză nu se mai vede marea, este undeva în depărtare. 

O provocare pentru familiile cu copii

Este foarte greu pentru familiile cu copii să meargă pe plajă 350 metri până la mare. În plus, pentru că au extins-o foarte mult în larg, imediat când cobori, la maximum cinci metri, ajungi în apă la doi metri adâncime. Din această cauză, geamandurile sunt aproape de țărm. 

În loc să mărească plaja în stațiuni unde aceasta nu mai există cum ar fi Eforie Nord, Eforie Sud sau o bună parte din Costinești, au făcut această mișcare la Mamaia care avea plajă.

Mărirea plajei este o lovitură pentru turismul românesc. Dacă până acum era problema prețurilor enorme din Mamaia aferente cazării, acum mai există și această nouă problemă care nu va face altceva decât să îndepărteze turiștii și să aleagă destinații precum Grecia sau Bulgaria.

VEZI AICI IMAGINI CU PLAJA MĂRITĂ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel