Urmărește emisiunea live


Detalii ULUITOARE în cazul fetei violate. "Am înnebunit când am aflat"

Noi detalii uluitoare ies la iveală în cazul scandalos al fetei violate din Vaslui.

Părinții celor șapte tineri care au batjocorit-o pe adolescentă au vrut să îi cumpere tăcerea fetei cu o sacoșă de bani.

Totul s-a întâmplat anul trecut în luna decembrie. Fata a fost luată din fața liceului de unde învăța de către părinții violatorilor și dusă la un notariat din Negrești pentru a semna un document precum că își retrage plângerea.

Notarul Marieta Ioniți, vigilentă, a refuzat să se implice în mediere, enervându-i pe părinții violatorilor. Aceasta le-a cerut acordul părinților fetei și a avocatului. Tatăl fetei, Ion Munteanu, a povestit că aveau o pungă cu bani pregãtită pentru fată în cazul în care semna, lucru confirmat și de notar.

Marieta Ioniți a spus că fata era speriată și voia să semneze, nu pentru bani, ci pur și simplu că se săturase de presiunea la care fusese supusă. I s-a părut anormal ca fata să fie adusă la mediere fără părinți și avocat și nu-si explica tupeul părinților violatorilor de a o lua pe fată fără știrea nimănui și s-o aducă la mediere, pe furiș. Mai grav e faptul cã fata a fost luatã din fata Liceului "Ion Mincu" din Vaslui, iar nimeni de acolo nu a avut nicio reactie. Mai ales că se știa de cazul ei și de traumele prin care a trecut, scrie Vremea Nouă.

Reacția tatălui fetei abuzate

"Vã dati seama cã am înebunit când am aflat. Cum s-o ia din fata scolii, dar ce acolo e sat fãrã câini. Si fata mea a gresit cã s-a suit în masinã, dar eu totusi cred cã si cineva de la scoalã a fost implicat. Fata mi-a povestit ce s-a întâmplat la notariat si îi multumesc doamnei Marieta Ioniti pentru cã nu a fost de acord sã semneze niciun document. I-au arãtat fetei în masinã o pungã cu bani, dar fata mea nu o interesa banii. Se sãturase de toatã povestea si vroia sã se termine totul. De atunci am fost mult mai atent si am rugat-o pe fatã sã nu mai ia nici o decizie fãrã sã mã sune. Si prima noastrã avocatã s-a supãrat când a auzit povestea cu medierea. Si e normal. De altfel dumneaei a si renuntat la caz", a spus tatăl fetei.

VEZI ȘI: Valentin Jucan: CNA spune DA violului mediatic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel