Urmărește emisiunea live


Detalii terifiante în cazul crimei din Baia Mare

Ancheta în cazul crimei din Baia Mare a scos la iveală detalii terifiante. Femeia a fost înjunghiată de 14 ori, iar bărbatul de 10 ori. Criminalul a fost arestat.

Detalii absolut șocante despre ce s-ar fi întâmplat în noapte de 28 febuarie spre 1 Martie, în apartamentul de pe strada Gării din orașul Baia Mare unde, un bărbat și o femeie au fost măcelăriți într-o garsonieră dintr-un bloc de nefamiliști. Potrivit informațiilor în exclusivitate ale VasileDale.ro, proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 51 ani, locuia singur. Era un bun meseriaș, spun vecinii. Aceștia susțin că de ceva vreme a dat în patima alcoolului și a început să aibă un anturaj dubios. Ar fi vorba de persoane fără adăpost, care ar și-ar fi făcut apariția în casa bărbatului. Vecinii spun că în ziua crimei, proprietarul ar fi venit acasă cu o femeie, cunoscută ca prostituată în zona Gării. De atunci ar mai fi venit și alte persoane fără adăpost în apartamentul respectiv.

Aceeași vecini povestesc că la un moment dat ar fi auzit scandal în apartamentul bărbatului. Una dintre vecine spune că ar fi auzit voci spunând să cheme poliția și ambulanța. Apoi o liniște deplină.

Se pare că cineva dintre bărbații dubioși care ar fi intrat în apartament i-a ucis cu un cuțit atât pe proprietar cât și pe femeia pe care a adus-o cu el. Cea care a făcut macabra descoperire a fost mama bărbatului, speriată că nu îi răspunde la telefon. Ea a alertat imediat poliția la 112. Polițiștii și-au dat seama că este vorba despre o crimă în urma declarației mamei acestuia care a spus că ușa era blocată doar în clanță și nu încuiată. 

Bărbatul care a comis crima a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce, medicul psihiatru a stabilit că acesta a avut discernământ.  

Vezi și: Bărbat decapitat cu drujba. Criminal: Nu aveam cum să nu-l omor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel