Detalii şocante în cazul crimei lui Oscar Pistorius

oscar pistorius- reeva steenkam
oscar pistorius- reeva steenkam

Detalii șocante ies la suprafață în cazul morții iubitei lui Oscar Pistorius, care a fost împușcată chiar de sportiv, în dimineața zilei de 14 februarie.

Un scenariu incredibil a fost prezentat ieri de City Press din Africa de Sud. O sursă credibilă susţine că o bâtă de cricket plină de sânge este piesa centrală în anchetă, scrie prosport.ro.

Se iau în calcul trei posibilităţi: Pistorius şi-a atacat prietena cu bâta. Reeva Steenkamp s-a apărat cu ea. Pistorius a folosit‑o pentru a sparge uşa băii unde se adăpostise prietena. “

S-a găsit mult sânge pe bâtă, testele vor arăta cui aparţine“, a precizat o sursă.

Sportivul şi-a sunat tatăl în noaptea crimei la ora 3:20, chemându-l la el acasă, înainte să alerteze autorităţile şi medicii. Când familia a ajuns, Oscar cobora cadavrul fetei pe scări, din dormitor la intrare. I-a spus surorii sale că a confundat‑o pe Reeva cu un hoţ.

Trei surse susţin însă pentru City Press că este exclusă, conform probelor, o astfel de confuzie. La sosirea familiei, Reeva Steenkamp încă respira, iar Pistorius a încercat să o resusciteze. Când au sosit medicii şi Poliţia, după câteva minute, femeia a fost declarată decedată.

Poliţia l-a audiat câteva ore la locul crimei, în prezenţa avocatului. Acolo ar fi descoperit mai întâi un cartuş în dormitor. Se bănuieşte că primul glonţ ar fi lovit-o în şold, după care Reeva Steenkamp a fugit şi s-a încuiat în baie. Oscar Pistorius ar fi tras de încă trei ori, unul din gloanţe lovind-o în cap, în timp ce era cu mâinile pe faţă, de unde şi o urmă de rană la deget.

Poliţia a insistat ca Pistorius să fie testat de droguri sau steroizi, care în cantitate mare pot declanşa comportament extrem de agresiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel