Detalii șocante ies la iveală în cazul crimei din orașul Bragadiru

Anchetatorii au reușit, în mai puțin de 24 de ore, să-l rețină pe resupusul autor al oribilei crime care a avut loc în orașul ilfovean Bragadiru. Acesta se afla pe Litoral și încerca să vândă o bicicletă.

Mădălina M. (foto) a fost ucisă cu multiple lovituri de cuțit, a declarat procurorul de caz pentru România tv. Conform acestuia victima prezenta 20 de lovituri de cuțit în zona cervicală și peste 10 în zona toracică. În urma anchetei s-a stabilit că ucigașul a încercat să o ștranguleze. După ce a răscolit casa în căutarea banilor individul a furat 150 de lei și cheile de la un Land Rover, de peste 100.000 de euro, care aparține victimei. A încercat să plece cu mașina dar fiindcă pornirea se putea face doar pe recunoaștere facială, acest lucru nu i-a reușit.

"Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, sprijiniți de Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul IGPR l-au identificat și reținut, în localitatea Mamaia, județul Constanța, pe bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de omor din data de 27.06.2019 din Bragadiru", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov. Bărbatul a fost identificat în urma vizionării imaginilor suprinse de camerele de supraveghere. Acesta a fost văzut intrând în bloc în jurul orei la care a fost comisă crima. Conform anchetatorilor acesta este prieten cu iubitul fetei și astfel a reușit să pătrundă în locuință.  

 (w670)

Victima a lucrat pentru Alexandru Cumpănașu la Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR). "Eu sunt absolut stupefiat. Ea a lucrat cu noi. A fost consiliera mea a lucrat în secretariatul general al CNMR-ului, s-a ocupat de școala de vară de anul trecut. O fată extraordinară, cu foarte mult bun simț, foarte frumoasă și foarte cuminte", a declarat Alexandru Cumpănașu. 

Vezi și: Suspect săltat de polițiști, în cazul tinerei ucise în Bragadiru. Unde se afla acesta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel