Detalii picante din cartea "Spare". Gestul făcut de Regele Charles la câteva minute după nașterea lui Harry. "Ceea ce tata i-a spus mamei..."

Detalii picante din cartea "Spare". Gestul făcut de Regele Charles la câteva minute după nașterea lui Harry. "Ceea ce tata i-a spus mamei..." / Foto: Facebook The Royal Family
Detalii picante din cartea "Spare". Gestul făcut de Regele Charles la câteva minute după nașterea lui Harry. "Ceea ce tata i-a spus mamei..." / Foto: Facebook The Royal Family

Există mai multe detalii picante oferite de Prințul Harry în cartea sa.

Prințul Harry și-a lansat marți cartea autobiografică, intitulată "Spare". În memorii, Harry împărtășește noi detalii picante despre copilăria sa, relația cu Regele Charles și ruptura de Prințul William și Kate Middleton.

Deși cartea a fost comentată în toate țările, există multe detalii pe care cititorii le-au ratat, de la rutina regelui Charles până la prima întâlnire a Camillei cu Meghan Markle, scrie Insider.

Regele Charles stătea în cap, îmbrăcat doar în lenjerie, pentru a-şi ameliora durerile de spate

În timp ce "Spare" tratează subiecte sensibile, cum ar fi moartea Prințesei Diana și luptele pentru sănătatea mintală a lui Meghan Markle, Harry scrie și despre amintirile din copilăria lui. Într-o paragraf al cărții, acesta a vorbit despre timpul petrecut la Castelul Balmoral, proprietatea de vacanță a Familiei Regale din Scoția. Harry a povestit despre tatăl său, Regele Charles, obișnuia să stea în cap, îmbrăcat doar în lenjerie, pentru a-şi ameliora durerile de spate.

"Prescrise de kinetoterapeut, aceste exerciții erau singurul remediu eficient pentru durerea constantă de gât și spate a tatălui. Leziuni vechi la polo, în mare parte. Le făcea zilnic, în doar o pereche de boxeri, sprijinit de o ușă sau atârnat de un bar, ca un acrobat priceput”, a scris Harry.

Deși existau 50 de camere în Castelul Balmoral, Harry și William împărțeau același dormitor

"Balmoral avea 50 de dormitoare, dintre care unul a fost împărțit pentru mine și Willy" a scris Harry.

Harry a spus că William avea jumătatea mai mare a camerei și că nu a întrebat niciodată de ce.

"Dar nici nu a trebuit să întreb. Cu doi ani mai în vârstă decât mine, Willy era Moștenitorul, în timp ce eu eram Salvatorul", a scris el.

Charles ar fi glumit la nașterea lui Harry că el era "fiul de rezervă"

"Aveam 20 de ani prima dată când am auzit povestea despre ceea ce tata i-a spus mamei în ziua nașterii mele: „Minunat! Acum mi-ai dat mie, un moștenitor și unul de rezervă — munca mea este terminată", a scris Harry.

"O glumă. Probabil", a adăugat el. "Pe de altă parte, la câteva minute după ce a livrat această glumă, s-a spus că tata a plecat să-și întâlnească iubita. Deci, multe cuvinte adevărate spuse în glumă", a mai scris Harry.

Harry ar fi trebuit să-i ceară Reginei permisiunea de a-și păstra barba la nunta sa regală

Totodată, Harry a scris că a trebuit să-i ceară permisiunea reginei Elisabeta a II-a pentru a-și păstra barba la nunta sa regală cu Meghan, în 2018.

Harry a adăugat că acest lucru a provocat, în cele din urmă, o ceartă de o săptămână între el și William, pentru că William nu înțelegea de ce lui Harry i s-a permis să-și păstreze barba deși anterior i se spusese că trebuie să și-o radă.

Kate ar fi făcut-o să plângă pe Meghan

Meghan a povestit anterior că Kate a făcut-o să plângă, după o ceartă legată de rochiile domnișoarelor de onoare. În cartea sa, Harry, susține spusele soției sale. 

Harry a spus că cearta dintre cele două a avut loc prin mesaje, după ce Kate a trimis un mesaj în care spunea că rochia de domnișoară de onoare a lui Charlotte nu i se potrivea corect. Harry a scris că, după ce Meghan i-a sugerat lui Kate să ducă rochia la croitorul de la Palatul Kensington, Kate a continuat să insiste că "toate rochiile trebuie refăcute". Harry a adăugat că atunci când a ajuns acasă a găsit-o pe Meghan "pe podea, plângând".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel