Detalii șocante în cazul profesorului Dan Păcurariu. Ce păstra în frigider

Detalii șocante ies la iveală în cazul lui Dan Păcurariu, profesorul acuzat că a omorât-o pe Mihaela Fulga în urmă cu 18 ani.

Bărbatul avea un comportament deviant. Era pur și simplu obsedat de iubita sa. Păstra ca amintire o șuviță de păr de-a profesoarei ucise. Bea numai lapte Fulga, avea și o carte cu Fulga. Mai mult decât atât, după ce a omorât-o pe femeie, următoarea sa iubită s-a numit tot Fulga. De altfel, anchetatorii au făcut percheziții și la mama lui acasă unde au găsit o cheie care se potrivea la garsoniera fetei. Urmează să vedem dacă profesorul va fi arestat pentru 30 de zile.

"Vorbim de uzul rațiunii. Una este să fii pregătit într-un anumit domeniu și alta este să nu fii pregătit în viața socială, în viața sentimentală. Mulți dintre cei care își concentrează atenția pe domeniile pe care și le-au ales uită că trebuie să dea dovadă de calm și în relațiile de cuplu. Am văzut multe cupluri cu pregătire deosebită unde violența este la ea acasă", a spus Dan Antonescu, specialist criminolog la România TV.

Ce a spus comisarul șef Mihai Untaru

Comisarul șef Mihai Untaru a declarat pentru DC News că din ceea ce își amintește, profesorul a fost audiat în acele zile, însă achetatorii nu au avut probe concrete care să-l lege de crimă.

Untaru este de părere că probele au fost reanalizate folosind tehnologia din prezent și astfel au putut să-l lege de crimă.

La acea vreme informatizarea se afla în fază incpientă în Poliția Română, ceea ce ar fi putut reprezenta un inconvenient în anchetă.

[citeste si]

Polițiștii spun că Dan Păcurariu ar fi hărțuit-o o perioadă lungă de timp, acest comportament fiind prezent și în alte relații pe care profesorul le-a avut.

Profesoara de limbă chineză Mihaela Fulga a fost găsită moartă într-un apartament din strada Liviu Rebreanu nr 2, cartierul Titan. Trupul femeii era în stare avansată de puterfecaţie, vecinii fiind cei care au alertat poliţia din cauza mirosului care năpădise întregul imobil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel