Detalii șocante în cazul Irina Cristescu-Hector Bitar: Făcea așa ceva?!

Detalii șocante ies la iveală în cazul Irina Cristescu-Hector Bitar.

Comportamentul tatălui față de micuța Alessia era de nedescris. Bona fetiței, Hilda, susține că bărbatul obișnuia să se drogheze, chiar și în preajma fiicei lui. Femeia i-a mărturisit totul Irinei, printr-o conversație telefonică. Iată transcriptul apelului, potrivit ziarulring.ro:

Hilda: „Știți ce mă enerva cel mai mult?"
Irina: „Ce?"
Hilda: „Că mirosea a marijuana acolo lângă Alessia, asta mă enerva pe mine cel mai mult!"
Irina: „Cum, se droga acolo, lângă Alessia?!"
Hilda: „Da, intra mirosind a porcării și o pupa pe Alessia, asta mă dispera pe mine cel mai mult... foarte rău, doamnă. Deja v-am spus că el nu se comporta ca un tată mexican. Tații mexicani sunt iubitori, tandri."
Irina: „Ea merita tot ce e mai bun din lume și eu asta încerc, dar el continuă să vrea să mi-o ia pe Alessia, imaginează-ți!"
Hilda: „Nu va reuși, nu va reuși, pentru că aici, azi, exact azi, acum aproximativ două ore, o doamnă îmi spunea că ea îl cunoaște și că ea nu știe cum a putut să aibă copii, pentru că el toată viața s-a drogat (...). Dar și mai mult decât atât, mai mult decât un dependent de droguri, este o persoană rea, este un vulgar, un om rău, un om rău!"

[citeste si]

Dacă instanța ar fi ținut cont măcar de aceste secvenţe, totul ar fi fost altfel, aar n-a fost să fie. Mai sunt şi multe alte detalii la fel de dure, la fel de acuzatoare la adresa tatălui fetiţei, toate în favoarea tezei art. 13 din Convenţia de la Haga privind răpirea internaţională de copii care spune că "Autoritatea judiciară a statului solicitat nu este ţinută să dispună înapoierea copilului", dacă "există un risc grav ca înapoierea copilului să-l expună unui pericol fizic sau psihic".

Şi, cu toate acestea, prima instanţă, cea a Tribunalului Bucureşti, nu a ţinut cont nici de argumentaţiile profesorului Butoi şi nici de prevederile extrem de clare ale art. 13 al Convenţei de la Haga şi i-a dat câştig de cauză nu mamei, ci tatălui din Mexic, care nici măcar nu s-a obosit să vină şi să-şi apere cauza în România, sfidând instanţa, după cum observă profesorul Butoi. Diferenţa o va face instanţa de recurs, respectiv Curtea de Apel Bucureşti, de la care se aşteaptă... "salvarea Alessiei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel