Urmărește emisiunea live


Detalii înfiorătoare despre evadatul cu probleme psihice

Un bărbat cu probleme psihice grave a evadat de la Spitalul pentru Măsuri de Siguranță de la Săpoca-Secția Ojasca cu scopul de a deveni un criminal în serie. După ce în 2008 și-a ucis mama, el are în plan să-și ucidă sora. 

Când a fugit din spital, bărbatul în vârstă de 53 de ani avea asupra sa 200 de lei. El a plecat din Buzău cu destinația București. Familia sa, pe care plănuiește s-o ucidă, este sub protecția poliției. Bărbatul avea o căciulă neagră pe cap și un trening verde cu dungi portocalii. Cine-l vede să ia în considerare că este deosebit de periculos, cu atât mai mult cu cât nu și-a luat tratamentul de 24 de ore. 

Potrivit unei decizii judecătorești recente, care a stabilit că bărbatul trebuie să rămână internat la psihiatrie el are schizofremie paranoidă, este psihotic permanent, are comportament delirant, aude voci, nu poate să doarmă

Criminalistul Dan Antonescu a avertizat că bărbatul este nebun, nu prost, iar oamenii nebuni pot avea o inteligență peste medie direcționată într-un anumit scop, iar scopul bărbatului când a fugit de la spital a fost să ucidă. În plus, având comportamentul delirant, el poate confunda orice femeie cu sora lui pe care vrea s-o ucidă. ”El poate ucide și o altă persoană pentru că poate crede că este sora lui și putem ajunge să vorbim despre crime în serie. E aproape imposibil să anticipezi următoarele mișcări” spunea Dan Antonescu. 

Distribuiți articolul cu poza bărbatului. Cine îl vede să sune la 112. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel