Detalii incredibile. Traseul complet al lui Ionuț, refăcut la trei zile după tragedie- VIDEO

Maidanul de lângă Parcul Tei este un loc despre care mulți nu ar fi crezut că ar putea exista într-un oraș și, cu atât mai puțin, într-o capitală. Prima persoană care a refăcut traseul fictiv al lui Ionuț Anghel, la doar trei zile de la moartea acestuia, a făcut descoperiri uluitoare. Pe lângă buruienile înalte, gunoaie, cadavre de câini în putrefacție, seringi folosite, a fost găsit un lucru incredibil: mănuși albe și halate pline de sânge, aruncate la aproape 200 de metri distanță de locul unde a fost găsit Ionuț. Legea interzice ca rezidurile să fie lăsate la fața locului. 

Material realizat de Andrei Moisoiu și Roxana Covrig

Filmare: Daniel Tomescu

[caption id="attachment_368433" align="aligncenter" width="630"] foto: evz.ro[/caption]

În căutare de răspunsuri, Daniel Tomescu a refăcut traseul la doar trei zile de la tragedie. Tufișurile prin care ar fi trecut cei doi copii depășeau chiar și un metru și jumătate, râpa este extrem de periculoasă. Adulții care au coborât în râpă au căzut. De urcat nici nu s-a mai pus problema. Cu hainele rupte, au continuat drumul în jungla din Capitală.

Pericole erau la tot pasul: de a cădea în lac, de a aluneca coborând râpa și a se lovi, de a pune mâna pe otrava de șobolani, găsită în apropiere de lac, și apoi a pune mâna în gură, de a face "injecții" în joacă cu seringi folosite, care puteau fi infectate cu HIV sau hepatita C. În imaginile surprinse se vede că a fost defrișat locul din josul râpei. Puțin mai în față se poate observa cum arăta acest loc: pomi înalți, care nu lăsau lumina să pătrundă. Ar fi mers doi copii prin acel loc întunecos, după ce au coborât panta abrubtă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel