Detalii incredibile în cazul medicului care s-a aruncat de la etaj din dragoste

Răsturnare de situație în cazul medicului care s-a aruncat de la etajul unui bloc din Timișoara la finalul săptămânii trecute.

Apropiații săi au o ipoteză șocantă care a fost prezentată și poliției. Happy Singh, medicul de la Spitalului Clinic de Urgență Județean Timișoara, ar fi fost prins într-un triunghi amoros, de mrejele amantei sale care ar fi avut, de fapt, alt interes decât un simplu sentiment de iubire. Prietenii medicului indian s-au prezentat astăzi la poliție pentru a prezenta și ipoteza lor.

Avea de gând să meargă la o mănăstire șă-și limpezească gândurile

Un prieten apropiat de-al medicului spune că aventura cu Maria, femeia căsătorită, ar fi început cu peste un an în urmă, dar că aceasta ar fi părut determinată să își părăsească soțul și să își oficializeze relația cu amantul. Cu toate acestea, Happy era din ce în ce mai îngrijorat și își dorea să meargă la mănăstire pentru a-și limpezi gândurile.

Totul a luat o întorsătură incredibilă

Un detaliu care ar putea schimba total lucrurile a fost adus la lumină tot de prietenul doctorului, care a dezvăluit că apartamentul în care se afla Happy Singh împreună cu amanta sa fusese închiriat tot de acesta, astfel că nu ar fi avut de ce să lase ușa deschisă, ca soțul Mariei să poată intra. După ce l-au văzut la ATI, ei susțin că probabil Happy Singh a fost bătut în apartament, apoi aruncat pe fereastră.

"Apartamentul respectiv era al lui. El abia ajunsese acolo, la 7.00 dimineața. Nu avea de ce să lase ușa deschisă sau de ce să îl primească înăuntru pe soțul Mariei. Numai că acesta era de fapt acolo. Cei doi, de fapt, îl așteptau pe Happy. Noi credem că bărbatul l-a bătut și apoi l-a aruncat pe geam, în speranța că se va lovi fatal și va muri acolo, pe trotuar", a mai arătat un prieten al medicului specialist indian.

În aceste momente, tânărul medic este internat în continuare la secția de terapie intensivă, cu politraumatisme severe, scrie Pressalert.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel