Detalii explozive! Numele lui Traian Băsescu apare în dosarul Elenei Udrea de la DNA

Deputatul PSD Daniel Florea, unul dintre membrii Comisiei Juridice care a parcurs noul dosar pe care DNA i l-a făcut Elenei Udrea, a oferit, joi seară, detalii extrem de importante din documentele procurorilor.

Prezent în emisiunea ”La ordinea zilei”, de la Antena 3, Daniel Florea a dezvăluit că în dosarul DNA apar unele referiri la familia lui Traian Băsescu. Totodată, a continuat deputatul PSD, în documentele procurorilor apar inclusiv referiri la fostul președinte, făcute de niște persoane care au beneficiat de sprijinul Elenei Udrea.

”E posibil să avem un prim dosar al DNA în care numele lui Traian Băsescu apare cu referire la opreațiuni ilegale”, a reacționat Radu Tudor.

Ulterior, Daniel Florea a adăugat că în dosar nu apar stenograme cu Elena Udrea și a precizat că în cauză este vorba de mai mulți denunțători, nu doar unul.

”Am citit toate declarațiile și cred că dna Udrea are foarte multe lucruri de pus la punct. De asemenea, cred că a folosit foarte mulți oameni care nu sunt dispuși să plăteasca pentru ea”, a conchis deputatul PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel