Detalii despre trecutul lui Gheorghe Dincă: unde a lucrat și cum era pe vremuri

Gheorghe Dincă este autorul crimelor de la Caracal.

Gheorghe Dincă, autorul crimelor de la Caracal, a fost angajat al Spitalului Municipal din Caracal, unde a lucrat ca geamgiu timp de opt ani. Oamenii care l-au cunoscut au spus despre el că „era un om de treabă", dar dezordonat.

Directorul Spitalului Municipal Caracal, Marian Mitroi, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că Gheorghe Dincă a fost angajat al unității sanitare pe care o conduce între anii 1984-1992. Lucra ca geamgiu și și-a dat demisia ca să plece la muncă în străinătate.

„A lucrat între 1984-1992. Acum 27 de ani. Era geamgiu, se ocupa cu schimbarea geamurilor și montarea lor. Pe vremea aceea nu erau termopane. Eu nu l-am prins", a declarat Mitroi.

Potrivit acestuia, în spital au mai rămas puțini angajați care au lucrat cu Gheorghe Dincă.

„Foarte puțini sunt cei care l-au prins. Au zis că era un om de treabă, își făcea treaba. Când a venit din Italia și-a deschis un service auto și au fost la el și au fost mulțumiți. Alții zic că aceeași mizerie era ca și acum la el, că nu era ordonat nici atunci", a spus directorul Spitalului Municipal Caracal.

Dincă și-a recunoscut duminică faptele și a spus că a ars cele două cadavre


Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut Alexandra Măceșanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel