Destinații de vis pentru această toamnă

Chiar dacă vara s-a terminat și odată cu ea s-a dus și vremea vacanțelor, asta nu înseamnă că nu puteți pleca într-o mică escapadă de week-end în această toamnă. Vă prezentăm unele dintre cele mai frumoase cinci destinații de toamnă din țara noastră.

Deși când vine vorba de vacanță mulți aleg să plece în străinătate, România oferă unele dintre cele mai frumoase și mai relaxante locuri pe care le poți vizita. Dacă vreți să vă bucurați de peisaje tomnatice incredibile, vă sfătuim să alegeți țara noastră și cu siguranță nu veți regreta. În continuare, cinci destinații de vis pentru toate gusturile.

Lacul Sfânta Ana (foto)

SIngurul lac vulcanic din țara noastră reprezintă unul dintre punctele de maxim interes turistic. Dacă sunteți pasionați de fotografie și vă sensibilizează peisajele, acesta este locul pe care trebuie să-l vedeți. Pădurea care înconjoară lacul oferă armonii cromatice deosebite, iar liniștea zonei vă va cuceri. Este situat în Masivul Ciomatu din Harghita, aproape de Băile Tușnad.

Masivul Piatra Craiului

Dacă v-ați săturat de Valea Prahovei și Munții Bucegi, Piatra Craiului reprezintă o alternativă la îndemână. Pasionații de drumeții vor îndrăgi acest loc. Poți vizita Peștera Dâmbovicioarei și Cheile Dâmbovicioarei sau poți alege un drum până la cabanele din această zonă. Nu vă uitați nici aparatul foto, deoarece aici se află Rezervația Naturală Piatra Craiului, poate cel mai deosebit loc din Carpații Meridionali.

Băile Herculane

Vă lipsește scăldatul din timpul verii? Veniți la Băile Herculane și bucurați-vă de băile termale! Aerul curat și tratamentele balneoclimaterice vă vor relaxa și vă veți întoarce de acolo total revigorați. În plus, pădurile din zonă sunt superbe toamna.

Mănăstirile Bucovinei

Pasionații de turism ecumenic sau cei care iubesc arhitectura nu trebuie să rateze Bucovina. Unele dintre cele mai importante vestigii românești pot fi întâlnite aici. Voronețul, Sucevița, Mănăstirea Neamțului și multe altele vă așteaptă să le vizitați.

Salina Turda

Dacă nu vă impresionează culorile toamnei și nici nu aveți chef de drumeții, dar vă plac locurile deosebite, Salina Turda este destinația ideală. Un loc cu adevărat inedit, situat în nordul orașului Turda, această salină dispune de un parc de distracții și un lac sărat pe care vă puteți plimba cu bărcuțele. Este, de asemenea și un loc bun de tratament, unde se pot ameliora problemele respiratorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel