Un tată băut a frânt destinul fiicei sale de 13 ani

Tragedie la Cluj!

Un teribil accident s-a produs sâmbătă seară în urma căruia o copilă de 13 ani și-a pierdut viața. Tatăl victimei s-a urcat la volanul mașinii sale fără să țină cont de faptul că se afla sub influeța băuturilor alcoolice.

La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat cu maşina într-un stâlp. În momentul impactului, în autovehicul se mai aflau și soția lui și o altă fiică în vârstă de 19 ani care au scăpat cu viață. Cei trei au fost transportați la spital, dar niciunul nu se află în pericol. Din păcate, pentru fata de 13 ani nu s-a mai putut face nimic.

"În jurul orei 18 Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localitatii Luncani un conducător auto a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit într-un stâlp. Din primele verificări, conducătorul auto care se deplasa pe direcţia Luna Mureşului – Luncani nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum. Totodată s-a stabilit că acesta se află sub influenţă băuturilor alcoolice. Accidentul s-a soldat cu decesul unei minore şi rănirea a trei persoane. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauzele producerii accidentului", a declarat pentru News Cluj, purtătorul de cuvânt al IPJ CLUJ, Simona Virci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel